دسته‌بندی نشده, مقالات

14 علت داغ شدن گوشی و روش‌های جلوگیری از آن‌‌ها

داغ شدن گوشی و روش‌های جلوگیری از آن‌‌ها

 

علت داغ شدن گوشی چیست؟ همانطور که استفاده از گوشی‌های هوشمند بیشتر از گذشته شده است ، داغ شدن گوشی هم دور از ذهن نخواهد بود.

داغ شدن گوشی یک اتفاق  طبیعی است و ممکن است برای یک بار هم که شده آن را تجربه کرده باشید، از آنجا که سی پی یو ، باتری و کارت گرافیک گرمای زیادی تولید می‌کنند ، منجر به گرم شدن دستگاه می‌شوند.  ولی  داغ شدن بیش از حد گوشی را هم نمی‌توان نادیده گرفت  ، زیرا ممکن است به سیستم فنی موبایل آسیب جدی وارد کند. پس سریع برای خنک کردن گوشی خود اقدام کنید.  دراین مقاله به بررسی دلایل داغ شدن گوشی و راه‌های جلوگیری ازآن می‌پردازیم.

 

 

 

دلایل داغ شدن گوشی‌های اندروید و آیفون

 

دلایل داغ شدن گوشی اندروید و آیفون

 

گوشی‌های اندروید  (Android) با پردازشگر و کارت گرافیکی که دارند ، در انجام  بسیاری از کارها به شما کمک می‌کنند. بنابراین هنگام داغ شدن گوشی باید برای خنک کردن آن اقدام کرد ، زیرا هیچ فن قدرتمندی در آن به‌کار نرفته است تا دمای آن را متعادل نگه دارد و مانع از گرم شدن گوشی شود.

گوشی‌های آیفون نیز هنگام  داغ شدن گوشی ، با نمایش نوتیفیکیشن دما با گرم شدن گوشی را شما هشدار می‌دهند. اما در دمای 0 تا 35 درجه بهترین عملکرد را دارند.

 

  1. استفاده طولانی مدت از گوشی

وقتی به مدت چند ساعت از گوشی استفاده می‌کنید و سرگرم بازی های گیمینگ ، همچنین استفاده همزمان از چند برنامه‌های سنگین هستید ، سی پی یو و کارت گرافیک دستگاه فشار بیشتری به باتری موبایل وارد می‌کنند تا قدرت خود را در اجرای برنامه‌ها از دست ندهند. این امر موجب داغ شدن گوشی شده و ممکن است اثرات جبران‌ناپذیری برای باتری و مادربرد دستگاه داشته باشد. البته گوشی ‌های رده بالا و گیمینگ مثل گوشی سامسونگ در پردازش اطلاعات قدرت بیشتری دارند ومی‌توانند بدون هیچ مشکلی از چند برنامه سنگین همزمان استفاده کنند. با این حال استراحت دادن به گوشی در فواصل زمانی منظم از داغ شدن  گوشی شما جلوگیری می‌کند.

 

  1. عوامل محیطی ؛ مثل نور خورشید

 

 

 

 

گاهی اوقات ممکن است با قرار گرفتن گوشی در مقابل نور خورشید شاهد داغ شدن  گوشی باشیم. برای مثال هنگامی که گوشی برای مدتی داخل ماشین یا روی صندلی در معرض تابش آفتاب قرار می‌گیرد ، گوشی داغ می‌شود.  گرمای خورشید در عملکرد باتری و تاچ نمایشگر گوشی تاثیر منفی خواهد داشت. برای جلوگیری از داغ شدن ، گوشی را داخل کیف قرار دهید و در زیر تابش نور خورشید با گوشی خود کار نکنید.

 

 

  1. اتصال مداوم به بلوتوث

برای استفاده از گجت‌های پوشیدنی مانند ساعت‌ و بندهای هوشمند ، هدفون‌های بلوتوثی یا هندزفری‌های بی‌سیم نیاز است گوشی شما به صورت مداوم به بلوتوث وصل باشد. این اتصال میزان دمای گوشی شما را افزایش می‌دهد. با خاموش کردن بلوتوث می‌توانید از داغ شدن گوشی جلوگیری کنید.

 

  1. استفاده مداوم از داده‌ها و وای فای

امروزه انجام کارهای روزانه و گذراندن اوقات فراغت در بستر ارتباطات آنلاین با وجود اینترنت امکان‌پذیر است. برای مثال بازی‌های آنلاین ، وب‌گردی و استفاده از اپلیکیشن‌های محبوبی از جمله واتساپ و اینستاگرام نیازمند آن هستند که گوشی شما به اینترنت وصل باشد. استفاده مداوم از داده ها و وای فا خصوصا زمانی که Hotspot با دیگران به اشتراک می‌گذارید باعث داغ شدن گوشی می‌شود.

 

  1. اجرای بازی و برنامه‌های سنگین

 

گرم شدن بیش از حد گوشی

 

نسخه‌های قدیمی برخی از بازی‌ها و برنامه‌ها به دلیل داشتن مشکلات فنی قدرت زیادی برای اجرا شدن لازم دارند. پس اگر گوشی شما در حین استفاده از این برنامه‌ها و بازی‌ها داغ می‌شود ، سریع برای لغو نصب برنامه اقدام کنید یا اگر آپدیت جدیدی دارند بروزرسانی کنید. نسخه‌های جدید بازی و برنامه‌ها با رفع باگ‌های احتمالی برای گوشی شما مناسب‌تر خواهند بود. به هر حال هیچ گیم و برنامه‌ای ارزش خراب شدن گوشی شما را ندارد. برای جلوگیری از داغ شدن گوشی ، بازی‌ها و برنامه‌ها را از سایت‌های معتبر دانلود کنید.

 

  1. اپلیکیشن‌های بلا استفاده

گاهی اوقات ممکن است همزمان اپلیکیشن‌های زیادی در پس زمینه گوشی باز باشند. بنابراین گوشی پردازش بیشتری نیاز دارد و این باعث داغ شدن گوشی می‌شود. پس اگر از اپلیکیشنی استفاده نمی‌کنید آن را در قسمت برنامه‌های باز شده به طور کامل ببندید و از گرم شدن گوشی جلوگیری کنید.

  1. روشنایی صفحه نمایش

بخش زیادی از شارژ باتری صرف تامین نور صفحه‌نمایش می‌شود. این موضوع منجر به گرم شدن گوشی شما خواهد شد. برای جلوگیری از داغ شدن گوشی سعی کنید  حالت دارک مد (Dark Mode)  را فعال کنید یا اگر در محیط باز هستید تا حد امکان روشنایی نمایشگر را کم کنید.

 

 

  1. عدم پوشش شبکه و استفاده از حالت هواپیما

زمانی که تلفن شما سیگنال ندارد یا سیگنال بسیار ضعیف است ، جست و جوی اتصال به شبکه می‌تواند منجر به گرم شدن گوشی شود. بنابراین بهتر است در این شرایط حالت هواپیما را فعال کنید تا به منطقه‌ای با پوشش بازگردید.

  1. استفاده از کاور محافظ

استفاده از کاور محافظ و قاب گوشی برای جلوگیری از وارد شدن ضربه و محافظت از گوشی ، مانع خارج شدن گرما از دستگاه می‌شود. از آنجا که گوشی مانند سایر دستگاه‌های الکترونیکی به انرژی نیاز دارد ، استفاده از این انرژی سبب تولید گرما خواهد شد. پس استفاده از کاور محافظ هم یکی از دلایل داغ شدن کوشی است.

 

  1. استفاده طولانی از دوربین گوشی

 

دلایل داغ شدن گوشی در اثر فیلم‌برداری طولانی

 

اگر برای مدت طولانی مشغول فیلم‌برداری هستید ، داغ شدن گوشی دور از انتظار نیست. بنابراین بهتر است فیلم‌برداری را متوقف کنید و برنامه دوربین را از پس زمینه به طور کامل ببندید.

 

 

  1. آپدیت سیستم

زمانی که دستگاه خود را آپدیت می‌کنید ، ممکن است در اولین اجرا گوشی شما گرم شود. این داغ شدن بیش از حد به دلیل وجود باگ‌ها و نقص‌های سیستم عامل در آپدیت جدید هستند. پس جای نگرانی نیست و تا زمان انتشار آپدیت بعدی صبر کنید.

 

  1. اهمیت باتری

تمام قطعات موبایل مانند سی پی یو ، کارت گرافیک و صفحه‌نمایش قدرت اجرا و پردازش خود را از باتری می‌گیرند. بنابراین برای تامین انرژی بیشتر ، به باتری روی می‌آورند. برای اینکه باتری عملکرد بهتر و متعادلی داشته باشد موارد زیر را نادیده نگیرید.

 

  • همیشه گوشی را در بازه 20 تا 80 درصد شارژ کنید ، زیرا شارژ 100 درصد عمر باتری را کم می‌کند.
  • در حین شارژ شدن گوشی از آن استفاده نکنید.
  • زمانی که گوشی را به شارژ متصل می‌کنید ، آن را روی میز پلاستیکی یا شیشه‌‌ای و چوبی قرار دهید. زیرا قرار دادن گوشی روی تخت‌خواب یا مبل مثل عایق عمل کرده و مانع خارج شدن گرمای گوشی می‌شود.
  • از کابل اصل گوشی برای شارژ کردن استفاده کنید.

 

  1. استفاده از کابل شارژ و آداپتور تقلبی

 

 

 

استفاده از کابل شارژ بی کیفیت و آداپتور تقلبی موجب افزایش دمای گوشی می‌شود و از عمر باتری و شارژدهی می‌کاهد. همچنین سعی کنید از شارژر مناسب دستگاه استفاده کنید ، زیرا شارژرهای دستگاه‌های قوی‌تر ممکن است به باتری گوشی شما آسیب برساند و منجر به داغ شدن گوشی شما شود.

 

  1. ویروسی شدن گوشی

 

ویروسی شدن گوشی

 

در گوشی‌های اندرویدی مانند شیائومی و سامسونگ ویروسی شدن گوشی هم می‌تواند عامل گرم شدن دستگاه شود. بنابراین با نصب یک آنتی ویروس قوی برای خنک کردن گوشی خود اقدام کنید. اما امکان ویروسی شدن گوشی‌های آیفون خیلی کم است زیرا اپل اجازه نصب برنامه از منابع غیر مجاز را به گوشی‌های آیفون نمی‌دهد.

 

   15. ضربه دیدن گوشی

ضربه دیدن ، منجر به آسیب قطعات داخلی دستگاه و در نهایت داغ شدن گوشی می‌شود.

 

 

سخن آخر

داغ شدن گوشی‌های اندرویدی و آیفون حتی  در مدل‌های بالا و قدرتمند نیز مشاهده می‌شود. از این رو گرم شدن دستگاه عادی است و توصیه ما به شما این است که مراقب گوشی‌های خود باشید به خصوص اگر گوشی گیمینگ یا میان‌رده دارید. امیدوارم این مطالب برای شما کارآمد و مفید باشد تا بتوانید مشکل داغ شدن گوشی خود را حل کنید.

 

بروموبو به عنوان مرجع تخصصی تعمیرات آنلاین ، فروش لوازم جانبی ، انواع باتری و شارژر اورجینال برای مدل‌های مختلف موبایل ، همراه شما است. همچنین برای تعویض باتری و تعمیر گوشی خود می‌توانید با کارشناسان بروموبو در ارتباط باشید و درخواست خود را ثبت کنید.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “14 علت داغ شدن گوشی و روش‌های جلوگیری از آن‌‌ها

  1. بازتاب: علت افت عملکرد پردازنده گوشی چیست؟ ·

دیدگاهتان را بنویسید