دسته‌بندی نشده, مقالات

کالیبره کردن صفحه لمسی چیست؟

کالیبره کردن صفحه لمسی چیست؟

با گذشت زمان ممکن است دقت تاچ اسکرین گوشی شما کاهش یابد. اما قبل از اینکه تصمیم به  خرید گوشی دیگری بگیرید ، بهتر است نمایشگر گوشی خود را کالیبره کنید. آیا کالیبره کردن مشکل تاچ اسکرین گوشی شما را حل خواهد کرد؟

از کجا بفهمیم تاچ اسکرین گوشی نیاز به کالیبره شدن دارد؟

 

با توجه به اینکه اندروید نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت زیادی داشته است ، سخت‌افزاری که روی آن اجرا می‌شود هم این مسیر پیشرفت را طی کرده است. امروزه تکامل و ظرافت سخت‌افزار اندروید نسبت به سال‌های پیشین بیشتر شده است.به ندرت پیش می‌آید که تاچ اسکرین گوشی‌های پرچم‌دار جدید نیاز به کالیبره شدن داشته باشند. با این حال بیشتر مشکلات صفحه نمایش سخت‌افزاری هستند و به ندرت نرم‌افزاری قابل حل هستند.

اما با توجه به مطالب فوق اهمیت کالیبره کردن تاچ اسکرین را هم نباید نادیده گرفت. کالیبره کردن تاچ اسکرین می‌تواند دقت سنسورها و حساسیت صفحه لمسی را به مراتب بیشتر کند ، به خصوص زمانی که از محافظ صفحه برای گوشی استفاده می‌کنید. زیرا انواع خاصی از صفحه نمایش می‌تواند در عملکرد تاچ اسکرین گوشی تاثیربگذارند.

کالیبراسیون صفحه لمسی گوشی‌های قدیمی که فناوری پیشرفته‌ای ندارند نیز موجب بهبود قابل ملاحظه‌ای درعملکرد دستگاه می‌شود. کالیبراسیون هیچ ضرری ندارد و بیشتر برای دستگاه‌های قدیمی کاربرد دارد.

تست صفحه نمایش

 

تست صفحه نمایش گوشی

 

 

قبل از اینکه برای کالیبره کردن صفحه لمسی گوشی خود اقدام کنید ،  بی نقص بودن اجزای صفحه نمایش گوشی خود را بررسی کنید.

برای مثال:

 

حالت اول : زمانی که نقطه‌ای از نمایشگر ، واکنش درستی اجرا نمی‌کند و در حین تایپ کردن به جای حرف ب ، حرف پ را تایپ می‌شود! یا برخی حروف را تایپ نکند. همچنین ممکن است بدون لمس صفحه حروف خود به خود تایپ شود.

 

حالت دوم: زمانی که تغییر رنگ ال سی دی در نمایش رنگ‌ها اختلال ایجاد می‌کند. البته این قابلیت در بخش تنظیمات و در زیر بخش Display یا Accessibility قرار گرفته و  Color Calibration نام دارد. در این بخش گزینه Reset یا Default را بزنید تا تنظیمات رنگ به حالت استاندارد اولیه برگردد.

 

در نسخه قدیمی اندروید منوهای پنهانی وجود داشت و با استفاده از گزینه توسعه دهنده (Developer Options) امکان تست و کالیبره کردن تاچ اسکرین امکان‌پذیر بود. این موضوع در دستگاه‌های اندرویدی قدیمی حائز اهمیت است.همچنین در دستگاه‌های اندرویدی قدیمی با شماره گیری کد *#*#2664#*#* می‌توانید به این منو دسترسی پیدا کنید. این روش در دستگاه‌‍‌هایی که اندروید 5 به بالا دارند جواب نخواهد داد.

 

برای گوشی‌های اندرویدی جدید اپلیکیشن‌هایی در پلی استوروجود دارند که با استفاده از آن می‌توانید دقت صفحه لمسی دستگاه را بررسی و درباره کالیبره بودن یا نبودن آن قضاوت کنید. یکی ازاین اپلیکیشن‌های کاربردی Touchscreen Calibration  نام دارد. ابتدا آن را از پلی استور دانلود و نصب کنید. برای شروع اپلیکیشن را باز کنید و دکمه Calibrate  را در مرکز صفحه بزنید.

 

 

نحوه کالیبره کردن صفحه‌نمایش

 

 

شش تست لمسی وجود دارد. طبق گفته نرم‌افزار پیش بروید. در آخرهم پیام تاییدی دریافت خواهید کرد.

 

کالیبره کردن صفحه‌نمایش

 

 

بعد از آن گوشی را ریستارت کنید وبا استفاده از نرم‌افزار  Toch Screen Test وضعیت صفحه لمسی گوشی خود را بررسی کنید.

 

فکتوری ریست

 

 

اگر با توجه به مطالب گفته شده مشکل گوشی شما حل نشد ، شاید بازگشت به تنظیمات کارخانه مشکل گوشی شما را حل کند. البته توجه داشته باشید با انجام این کار ممکن است اطلاعات مهم ذخیره شده در دستگاه پاک شوند. بنابراین قبل از اینکه برای بازیابی به تنظیمات کارخانه اقدام کنید از اطلاعات موجود در گوشی خود بکاپ تهیه کنید.

 

البته گاهی اوقات انجام روش‌های بالا هم مشکل تاچ اسکرین گوشی را حل نخواهد کرد. بنابراین  برای رفع مشکل سخت‌افزاردستگاه باید برای تعمیر یا تعویض تاچ اسکرین دستگاه خود اقدام کنید.

 

مراحل بازگشت به تنظیمات کارخانه

 

قبل از اینکه برای بازگشت به تنظیمات کارخانه اقدام کنید ، حتما از اطلاعات خود بکاپ تهیه کنید. سپس با انجام مسیر زیر برای رفتن به تنظیمات کارخانه و ریست فکتوری دستگاه اقدام کنید.

  • Setting
  • System
  • Reset

البته فراموش نکنید بازگشت به تنظیمات کارخانه و ریست فکتوری دستگاه‌های مختلف متفاوت است. اما در سایر گوشی‌ها با انجام مسیر بالا در دسترس قرار خواهد گرفت.[media type=”aparat” id=”5Yy2q”]

 

 

سخن آخر

اگر انجام روش‌های فوق مشکل صفحه لمسی دستگاه شما را حل نکرد برای تعمیر و تعویض LCD  گوشی خود اقدام کنید. شما می‌توانید با ثبت درخواست آنلاین تعمیرات گوشی خود را به متخصصان بروموبو بسپارید و از خدمات آن بهره‌مند شوید. همچنین برای پشتیبانی و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید